Jimi Holstebro

 

Jimi Holstebro er indehaver af Tænk&Tegn – der er sådan lidt en platform, hvorfra de mangfoldige tegneopgaver løses fra.

Jimi har gjort sig sine arbejdserfaringer i undervisningsverdenen, hvor han i mange år har været leder på både private og offentlige institutioner for børn og unge med bl.a. indlæringsvanskeligheder.

Jimi er klassik uddannet billedkunster fra Det Jyske Kunstakademi, har en Master i Kommunikation fra RUC, en diplom i ledelse og er uddannet proceskonsulent.

Han har målrettet arbejdet mod at forfine sine kompetencer ift. den visuelle formidling. Og har de sidste mange år ikke arbejdet med andet end det at bruge tegneriet som sit værktøj i mange forskellige situationer.

Jimi kommer fra Fræshaun (Frederikshavn), derfra den underlige dialekt, har to drenge, elsker at se fodbold, løber i bakker og spiller Fortnite.

André Dall

 

André Dall er en af Tænk&Tegns faste samarbejdspartnere.

André Dall er en dansk illustrator. Hans arbejde fokuserer på videnskaben i naturen, biodiversitet og naturen generelt, og han er kendt for sin evne til at skabe let-dekodbare illustrationer, der er velegnede til at forklare komplekse ideer.

Dall har tegnet siden han var barn, og har gennem årene gjort en fuldtidskarriere ud af sin kærlighed til illustration. 

Andrés arbejde er ikke kun visuelt imponerende, men også informativt og uddannelsesmæssigt værdifuldt, hvilket er en vigtig egenskab i en verden, hvor kommunikation og forståelse er afgørende.

Baseret på landet tæt på Kolding, finder Dall inspiration i sine omgivelser – havet og skovene omkring ham. 

Han er også interesseret i grafisk design, børnebøger, bordtennis, ølbrygning og alt, der generelt relaterer sig til naturen.