Tegnet film

Tegnet film

Hvad skal du gøre:

Vi har brug for at vide hvad du gerne vil fortælle.

I bedste fald har du allerede et manuskript og ellers hjælper vi dig gerne med at lave et. Måske ved du allerede hvilke kanaler filmen skal vises på. Måske har du overvejet en stil – måske har du set noget af det vi har lavet og er blevet inspireret? Lige godt hvad, så hjælper vi dig på vej.

 

Proces:

Når vi nu har manuskriptet på plads, så laver vi et storyboard, så du kan se hvilke billeder der dukker op inde i vores hoveder. Når vi er enige om tegningerne så går vi i gang med at producere speak, lyd og rentegninger. Så optager vi og redigerer og voilá du får en færdig film i HD kvalitet.

Premiere:

Juhuuu så er der popkorn og sodavand

 

Ud og leve:

Her er lidt eksempler på hvor og hvordan sådan en film kan bruges – du ved det selvfølgelig allerede, men kig lige på tegningen her alligevel.

 

Hvorfor:

Ja, hvorfor skal du få lavet dig en film? Det skal du fordi det ford et første er det mest engagerende medie overhovedet. Og en tegnet film fanger og fastholder nysgerrigheden som intet andet – vi vil så gerne se hvad det bliver til. Så er det selvfølgelig nemt at dele, det er anderledes og hos os er det 100% håndsyet til dig og dine behov.

Eksempler på

Tegnet film

Visit Thy

afstandsvest.dk

Garment makers

HR company

Tak for lort

HoedtHolstebro

intro til tegning for Hoteller

Minus female power

Konsulent Chr. Jensen

Danmarks Jægerforbund

Dragon shield

Social- og sundhedsassistent

Viking